FUN Kokkola aukeaa pian!

Liikuntakeskus FUNin uusi vuosi lähtee käyntiin upeasti, sillä FUN for Ladies Pietarsaaren yrittäjät Sunneva ja Antti Niskanen laajentavat toimintaansa Kokkolaan heti helmikuussa.

Onneksi olkoon Kokkola!

FUN Kokkolan iloiset yrittäjät Sunneva ja Antti Niskanen

Uusi ja upea Liikuntakeskus FUN Kokkola on tarkoitettu sekä miehille, että naisille ja löytyy osoitteesta Heinolankaari 12. FUN Kokkolan arvioitu avautumisajankohta on helmikuu, jolloin remontti on saatu päätökseen.

FUN Kokkolan nettisivut avautuvat parin viikon sisään, jolloin alkaa hurjat jäsenyyksien ennakkomyynnit! Kannattaa siis ottaa Liikuntakeskus FUN Kokkolan Facebook- ja Instagram-sivut seurantaan, jotta saat lunastettua parhaimmat edut. Tarkempi avajaispäivä julkaistaan lähempänä FUN Kokkolan omilla nettisivuilla ja somessa.

Liikuntakeskusketju FUN onnittelee Kokkolan lisäksi myös rohkeita ja ihania yrittäjiä Sunnevaa ja Anttia, jotka ovat tehneet loistavaa työtä FUNin parissa Pietarsaaressa ja menestyvät epäilemättä myös Kokkolassa.

Uusi Liikuntakeskus FUN Kokkola tietää loistavia uutisia myös olemassa oleville FUNien jäsenille, sillä 39 euron jäsenyyteen kuuluvat kaikkien Suomen FUN-keskusten kulkuoikeudet.

Jäämme innolla odottamaan lisää uutisia ja seuraamaan remontin edistymistä FUN Kokkolassa! Upeaa uutta vuotta!