Laskutusuutisia.
E-laskun tilaaminen on nyt mahdollista!

Voit tilata jatkossa laskun e-laskuna suoraan nettipankkiisi.

Olemme lähettäneet maaliskuun laskun sähköpostitse kaikille ennakkojäsenyyden ostaneille ja helmikuussa aloittaneille.

Asiakaspalvelussa Salla ja Veera auttavat sinua myös kaikissa laskutusta koskevissa asioissa. Voit lähettää meille myös sähköpostia osoitteeseen: kokkola@liikuntakeskusfun.fi

E-laskun aktivoiminen onnistuu omassa nettipankissasi. Kirjaudu omilla tunnuksillasi nettipankkiin ja valitse kohta e-laskut. E-laskujen aktivoiminen ei välttämättä onnistu pankkien mobiiliversiossa joten se kannattaa tehdä tietokoneella.

Löydät meidät palveluntarjoajista nimellä FUN Kokkola, SunGym Oy, käytä yksilöintitietona asiakasnumeroa, jonka löydät laskun oikeasta yläreunasta. Aktivoimalla e-laskun saat jatkossa laskun suoraan nettipankkiisi jossa voit sen hyväksyä maksettavaksi tai valita automaattisen maksun jolloin se maksetaan automaattisesti eräpäivänä eikä sinun tarvitse asiaa sen enempää miettiä.

Jos sinulla ei ole e-laskua päällä, lasku lähetetään sinulle jatkossakin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos olet aloittanut heti avaamisemme jälkeen etkä ole saanut maaliskuun laskua (eikä sitä ole etukäteen maksettu liikuntaeduilla), tarkista myös roskaposti, joskus sähköposti tunnistaa yrityksiltä tulevat viestit tarjouksiksi ja siirtää ne automaattisesti roskapostiin.

Jos roskaposti on jo tyhjentynyt tai et löydä laskua, lähetämme sinulle uuden laskun tarvittaessa.

Voit maksaa laskun myös liikuntaseteleillä tai niiden apeilla. Otamme vastaan E-passi, Smartum, Tyky, Edenred ja Eazybreak-maksuja. Voit maksaa kerralla useammakin kk-maksun. Saat tehdystä maksusta kuitin sähköpostiisi.

Myös asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen kokkola@liikuntakeskusfun.fi tai tulla käymään paikanpäällä.

Asiakaspalvelumme on avoinna ma, ti ja to 16-19 ja keskiviikkoisin 10-12 ja 16-18.


Mukavia treenejä, nähdään FUNilla!

Terveisin

FUN Kokkolan henkilökunta