Virtuaalinen ryhmäliikunta


Tiesithän, että asiakkaanamme sinulla on käytettävissäsi kymmeniä erilaisia virtuaalitunteja treenaamiseen siellä missä ikinä oletkin. Treenaamisen meillä kuuluu olla hauskaa ja helppoa! Lukaisehan lisää alta.


Virtuaalinen ryhmäliikunta

FUN Kokkolan ryhmäliikunta- ja spinningsaleissa valittavanasi on kymmeniä erilaisia harjoituksia virtuaalisina. Kaipasit sitten vaikka venyttelytuntia salin puolella tehdyn treenin päätteeksi tai vaikka hikistä Teho pilates -tuntia, löydät ne yläkerran virtuaalituntien valikoimasta. Myös mm. suositut RPV (ReisiPakaraVatsa) ja keskikeho -tunnit kunnon hikoiluun löytyvät virtuaalituntivalikoimasta.

Alakerran spinningsalissa voit valita virtuaaleista esimerkiksi upean reittipyöräilyn, jossa kuljet virtuaalisessa maailmassa turvallisesti pyörän selässä upeassa elokuvateatterimaisessa tunnelmassa! Virtuaaleista löydät myös perinteiset sisäpyöräilytunnit.

Virtuaalitunnit ovat käytettävissäsi aina salien ollessa vapaana! Tarkistathan ennen tunnin aloittamista, ettei alkamassa ole LIVE- ryhmäliikuntatuntia tai ajastettua virtuaalituntia.

FUN videokirjasto

Oletko jo tutustunut FUNin omaan videokirjastoon apissa? Videokirjastosta löydät FUN Kokkolan livestream- tunnit ja tallenteet, FUN virtuaalitunnit sekä FUN personal trainereiden monipuolisia treenivideoita treeniesi tueksi! Kirjaston sisältö on nähtävissä ainoastaa kuukausi- ja vuosijäsenille.


Yläkerran ryhmäliikuntasalissa on upeat puitteet treenata myös virtuaalisia tunteja!


MAHTAVIA TREENIHETKIÄ FUN KOKKOLASSA!