FUN:lla tapahtuu ke 14.4


Avoimet ovet, sisäpyöräilymaraton, kehonkoostumusmittausta...

Keskiviikkona 14.4 FUN Kokkolassa taas tapahtuu!

- Klo. 16-19 asiakaspalvelumme on avoinna ja pidämme avoimet ovet tutustujille. Tuo kaverisi kokeilemaan veloituksetta ryhmäliikuntatunteja ja upeaa kuntosaliamme!

- Tutustu ohjatusti kuntosaliimme ja sen monipuolisiin laitteisiin: Veloituksetonta laiteopastusta klo. 17:00 ja 17:30. Ohjaajina PT:t Jenni ja Viivi.

- Inbody770 -kehonkoostumusmittausta klo. 16-19. Osaavat personal trainerimme ovat tekemässä mittauksia ja käyvät halutessasi myös mittauksen tulokset kanssasi läpi. Kehonkoostumusmittaus tarjoushintaan 20€ (norm. 25€). Lisätietoa mittauksesta saat apin kohdasta "Inbody 770".

- Toivottu Sisäpyöräilymaraton klo. 17-19:45. Mahdollisuus osallistua yhdelle tai useammalle tunnille! Kolme eri ohjaajaa, kolme erilaista ohjelmaa. Tule mukaan polkemaan!


Ilmoittaudu laiteopastuksiin ja tunneille FUN Kokkolan app:ssa. Mikäli ystäväsi haluaa tulla opastetulle kuntosalikierrokselle tai mukaan jollekin ryhmäliikuntatunnille, hän voi ilmoittautua tunneille mukaan sähköpostilla: kokkola@liikuntakeskusfun.fi


Sisäpyöräilymaratoniin paikkoja rajoitetusti. Varaathan oman paikkasi pian!


Tervetuloa avoimiin oviin, mittauspäivään ja sisäpyöräilymaratoniin keskiviikkona 14.4!