Personal Training

FUNista löydät ammattitaitoiset Personal Trainerit, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi.

FUNin Personal Trainerit ovat kouluttautuneita, kokeneita ja ammatissaan intohimoisia. He tekevät kaikkensa sen eteen, että jokainen heidän asiakas saavuttaisi omat tavoitteensa. FUNin jäsen saa halutessaan heti jäsenyydensä aluksi henkilökohtaisen opastuksen kuntosalille tai ryhmäliikuntaan ammattitaitoisen ohjaajan luotsaamana.


Haluaisitko pudottaa painoa tai muokata kehoasi? Haluaisitko vahvistaa voimatasojasi tai lisätä lihaskestävyyttä? Haluaisitko varmistaa nousujohteisen treenaamisen tai kenties tukea johonkin muuhun lajiin lihaskuntoharjoittelusta? FUNin Personal Trainer opastaa, ohjaa, tsemppaa ja neuvoo sinut tavoitteisiisi kädestä pitäen. Hän on läsnä jokaisessa tapaamisessanne varmistamassa täydellisen suoritustekniikan ja kannustamassa sinua parhaaseen mahdolliseen tulokseen. Lisäksi FUNin Personal Trainer katsoo kanssasi ravintoasiat kuntoon, jotta se tukee harjoitteluasi mahdollisimman hyvin.

Personal trainer -valmennus sopii kaikille iästä, kunnosta tai sukupuolesta riippumatta. Räätälöimme valmennuksen sisällön lähtötilanteesi ja tavoitteidesi mukaan.

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@liikuntakeskusfun.fi

Ota yhteyttä heti ja varaa aika tapaamiseen!FUN Kokkolan Personal trainerit esittäytyy:​​​​​​​

Jenni Tuikkanen

Eli mää oon Jenni, 24-vuotias ja toimin päätoimisena valmentajana FUN Kokkolassa. Tarjoan henkilökohtaista PT- valmennusta, sekä pienryhmä- ja yritysvalmennuksia. Olen itse pienestä pitäen liikkunut ja harrastanut paljon kaikkea laidasta laitaan. ”Päälajeinani” olivat kuitenkin futis ja tanssi. Rakastan treenaamista ja terveellisiä elämäntapoja, sillä saan niistä niin paljon voimaa ja iloa elämään.

Valmentamisessa haluan AINA huomioida asiakkaan ihan aasta ööhön asti. Haluan olla aidosti läsnä ja tukena ja antaa työkaluja, jotka jäävät pysyvästi mieleen. Treeneissä pitää olla hauskaa, mutta sitten kun tehdään jotain, niin tehdään se kunnolla, koska oli tavoite mikä tahansa, se ei tule tuosta noin vaan sormia napsauttamalla vahingossa.

Vahvuuteni valmentajana ovat kehonmuokkaamisessa (aika iso kokonaisuus kaiken kaikkiaan), suorituskyvyn parantamisessa sekä tsemppaamisessa ja motivoinnissa.

Sanon asiat suoraan ja rehellisesti, ylimääräiset turhat kaunistelut jätän suosiolla pois. Tykkään aidosta meiningistä ja keskusteluista. Tavoitteenani on olla joka päivä vähän viisaampi kuin eilen. Tätä haluan myös opettaa mun valmennettaville. Haluan oppia yhdessä löytämään enemmän niitä oman elämän pieniä arvoja, jotka kantaa pitkälle myös tulevaisuudessa!

Koulutus: Liikunnanohjauksen perustutkinto (LPT), Urheiluopistojen Personal Trainer (sertifikaatti), EQF level 4

Personal Trainer (EREPS), Ravintovalmentaja (Trainer4you)

jenni.tuikkanen@liikuntakeskusfun.fi

Jennin vahvuudet valmentajana ovat kehonmuokkauksessa, suorituskyvyn parantamisessa sekä motivoimisessa ja tsemppaamisessa.

Pia Friis

Hei! Olen Pia, pitkänlinjan liikunta-alan ammattilainen. Olen toiminut jo toistakymmentä vuotta alalla. Liikunta on ihan pienestä asti kuulunut elämääni ja on minulle elämäntapa. Liikunta antaa itselleni energiaa jaksaa arjessa ja harrastan sitä monipuolisesti juosten, salilla treenaten sekä toiminnallista treeniä tehden.

Liikuntakeskus Funilla toimin valmentajana ja ryhmäliikuntaohjaajana. Järjestän pienryhmävalmennuksia kuin yksilövalmennuksia ryhmäliikuntaohjausten lomassa.

Valmentajana vahvuuksiini kuuluu kehon virheasentojen ja lihasepätasapainon korjaaminen, liikkuvuuden parantaminen sekä syvien lihasten vahvistaminen. Mottoni on, että liike on lääke. Valmentajana toimin napakkana mentorina ja motivaation ylläpitäjänä, mutta omaan myös lempeän ja kannustavan linjan.

Oli sinun tavoitteesi sitten kivun tai liikuntaelinvamman ehkäisy, kehon muokkaus/kiinteytyminen tai vaikka painonpudotus olen minä Sinua varten Funilla auttamassa pääsemään tavoitteeseesi. Ota siis rohkeasti yhteyttä!

Koulutus: Ryhmäliikuntaohjaaja (Trainer4you), Personal Trainer (Fustra Finland), Personal Trainer (Trainer4You)

pia.friis@liikuntakeskusfun.fi

Pian vahvuuksiin kuuluvat kehon virheasentojen ja lihasepätasapainon korjaaminen, liikkuvuuden parantaminen sekä syvien lihasten vahvistaminen.

Kirsi Palosaari

Olen terveydenhuollon ammattilainen, kuntosalivalmentaja ja Personal Trainer. Olen vuosien varrella valmentanut asiakkaita laidasta laitaan: painonpudottajia, lihaksenkasvattajia, fitness -kisaajia, hyvänolonliikkujia ym.

Oma innostus salitreenaamiseen on kestänyt parikymmentä vuotta ja vieläkin se jaksaa innostaa. Fitness -kisatausta antaa hyvää tietoa ja kokemusta myös valmentamiseen ja olen myös suorittanut SFU:n virallisen fitnessvalmentaja -koulutuksen vuonna 2017. Jos siis ajatuksenasi on fitness -kisaaminen, niin ota rohkeasti yhteyttä!

Valmentajana minulla on halu tuoda sellaista fiilistä liikuntaan, että jokainen löytäisi sen oman mielekkään tavan liikkua turvallisesti ja oikein. Henkilökohtaisen valmennuksen lisäksi erilaisia ryhmiä minulla pyörii jatkuvasti: kehon muokkaukseen, painonhallintaan, aloittelijoille ym. Jos ryhmässä liikkuminen innostaa, niin sinulle sopiva ryhmä löytyy kyllä. Valmentajana olen kannustava, huumorintajuinen ja helposti lähestyttävä. Tärkeintä on löytää yhdessä asiakkaan kanssa sopivat tavoitteet ja löytää tasapaino liikunnan, ruokailun ja muun elämän välillä. Tartu rohkeasti hihasta jos sinulla tulee mieleen jotain kysyttävää!

Koulutus: Personal Trainer (Trainer4You), Hyvinvointivalmentaja, Terveydenhoitaja, Fitness-valmentaja (SFU, Suomen Fitnessurheilu ry)

kirsi.palosaari@liikuntakeskusfun.fi


Kirsin mielestä tärkeintä on löytää yhdessä asiakkaan kanssa sopivat tavoitteet ja löytää tasapaino liikunnan, ruokailun ja muun elämän välillä.

Antti Niskanen

Koulutukseltani olen kuntosalivalmentaja ja Personal Trainer. Kilpaurheilu - ja valmennustaustaa minulla on jääkiekosta ja pesäpallosta. Kuntosalilla olen viihtynyt pienestä pojasta lähtien. Sali- ja voimatreenit sekä niiden tekniikat ovatkin lähellä sydäntäni. Elämäntapamuutokset, kehonmuokkaus, lihaskasvu ja rasvanpoltto kuuluvat myös vahvuuksiini.

Koulutus: Kuntosalivalmentaja (Trainer4You), Personal Trainer (Trainer4You), Voimavalmentaja

antti.niskanen@liikuntakeskusfun.fi

Sali- ja voimatreenit sekä niiden tekniikat ovatkin lähellä Antin sydäntä.

Henna Hanhisalo

Heippa! Olen 34-vuotias kokkolalainen Personal Trainer ja ryhmäliikunnan ohjaaja. Päätyöni teen tällä hetkellä Boliden Kokkolassa talousasiantuntijana, mutta liikunnallinen elämäntapa pitää minut tiivisti myös valmennusten parissa salilla.

Liikunta on aina ollut suuri intohimoni ja hakeuduin alan koulutuksiin reilu 10 vuotta sitten opiskellessani Turussa yliopistossa. Alun perin ajattelin vain syventää oma tietämystäni treenaamisesta koulutusten avulla, mutta vuonna 2011 minulle avautui mahdollisuus työskennellä liikunnan parissa ja sillä tiellä olen edelleen.

Kuntosaliharjoittelu on minulle tuttua 20 vuoden ajalta, joten olen salilla kuin kotonani. Ryhmäliikunta on minulle uudempi tuttavuus, vaikka sitäkin olen ohjannut jo kohta 10 vuotta. Valmentajana olen ihmisläheinen, selkeä ja kannustava ja vahvuuteni on ehdottomasti monipuolisuus. Minulle on tärkeää työskennellä asiakaslähtöisesti ja haluan tukea asiakkaitani saamaan terveelliset elämäntavat osaksi arkea. Tärkeintä on aina hyvä fiilis! Persoonana olen avoin ja huumorintajuinen, mutta tarpeen tullen osaan olla myös erittäin vaativa. Vahvimmillani valmentajana olen liikunnan aloittamisessa, elämäntapamuutoksissa, painonhallinnassa ja kehonmuokkauksessa.

Mottoni on "do or do not, there is no try "-Yoda, Star Wars

Koulutus: Kuntosalivalmentaja (Trainer4You), Personal Trainer (Fitness Academy of Finland)

henna.hanhisalo@liikuntakeskusfun.fi

Valmentajana Henna on ihmisläheinen, selkeä ja kannustava ja hänen vahvuutensa on ehdottomasti monipuolisuus.


Viivi Heinonen

Heippa! Olen Viivi, Fun Kokkolan nuorin personal trainer ja kuntosalivalmentaja. Urheilu on ollut minulle aina iso osa elämääni ja päälajeinani olenkin harrastanut taitoluistelua, koripalloa ja kouluratsastusta. Kuntosalille löysin tieni ensimmäistä kertaa 13-vuotiaana. Siitä syttyi kipinä kuntosaliharjoitteluun ja terveelliseen elämäntapaan, joka on jatkunut näihin päiviin asti.

Valmentajana olen ihmisläheinen ja huumorintajuinen, sillä tuloksekkaasti treenaamisen ei aina tarvitse olla vakavaa. Haluan auttaa valmennettaviani löytämään sen kuuluisan liikunnan ilon ja jokaiselle oman miellyttävän, arkeen sopivan tavan liikkua. Lisäksi haluan antaa työkaluja, tukea ja haastaa sopivasti valmennettaviani matkalla heidän tavoitteisiin, oli tavoite sitten elämäntapamuutos, kuntosaliharjoittelun aloittaminen tai lihasten ja voiman hankkiminen.

Tarjoan yksilö- ja pienryhmävalmennuksia, mutta minuun
voi välillä törmätä myös asiakaspalvelussa ja ryhmäliikuntatunteja ohjaamassa.

Koulutus: Kuntosalivalmentaja (Trainer4You), personal trainer (Trainer4You)

viivi.heinonen@liikuntakeskusfun.fi

FUN Kokkolan nuorin PT Viivi luonnehtii itseänsä huumorintajuiseksi ja ihmisläheiseksi valmentajaksi.


Lotta Toivanen

Moi! Mun nimi on Lotta ja olen koulutukseltani kuntosalivalmentaja ja Personal Trainer. Urheilu on ollut osa elämääni jo pitkän aikaa. Minulla on kilpaurheilutausta jääkiekon parista, minkä vuoksi kouluttautuminen liikunta-alalle tuntui hyvältä jatkumolta.

Valmentajana olen läsnäoleva tsemppari, joka auttaa valmennettavaa saavuttamaan tavoitteet. Vahvuuksiini valmentajana kuuluu kehonmuokkaus, painonhallinnan sekä elämäntapamuutoksessa.

Liikuntakeskus FUN:lla toimin yksilö- ja pienryhmävalmentajana sekä silloin tällöin ryhmäliikuntaohjaajana.

Koulutus: Kuntosalivalmentaja (Trainer4You), personal trainer (Trainer4You)

lotta.toivanen@liikuntakeskusfun.fi

Lotta kokee olevansa valmentajana läsnäoleva tsemppari.

Pauliina Keskinen

Hei. Olen Pauliina Keskinen, personal trainer ja kuntosalivalmentaja, sekä uusin tulokas Fun Kokkolan tiimiin. Liikunta on aina kuulunut elämääni enempi ja vähempi, mutta vasta keski-iän kynnyksellä kuntosalitreenaaminen ja terveelliset elämäntavat ovat tulleet pysyvästi arkeen ja elämään. Nautin siitä hyvästä olosta, jota treenaaminen ja liikunta tuo elämään ja arkeen.

Valmentajana olen huumorintajuinen, sosiaalinen, iloinen, kannustava ja motivoiva. Haluan opettaa, että treenaminen saa olla hauskaa ja huumorilla höystettyä, vaikka hommia tehdään täysillä ja tavoitteellisesti.

On tavoitteenasi elämäntapamuutos, liikunnan aloittaminen, painonhallinta tai kiinteytyminen, niin ota rohkeasti yhteyttä.Tarjoan yksilövalmennuksia ja pienryhmävalmennuksia.


Koulutus:Kuntosalivalmentaja (Trainer4you), Personal trainer (Trainer4you)

pauliina.keskinen@liikuntakeskusfun.fi

Atte Lindberg

Hei! Olen Atte, kaksikielinen 32-vuotias hyvinvointialan ammattilainen, toimin valmentajana, urheiluhierojana ja luennoitsijana. Olen ikiliikkuja ja kuntosalilta löytyy itseltäni kokemusta teiniajoilta asti.

Tarjoan FUNilla muun muassa henkilökohtaisia PT-valmennuksia ja yritysvalmennuksia ja muuta treenin liittyvää. Olen vuosien varrella saanut valmentaa painonpudottajia, kilpaurheilijoita ja tavoitteellisia kuntosalitreenaajia.

Valmentajana panostan aina valmennettavan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, jossa pyrimme yhdessä asiakkaan kanssa optimoimaan unen, ravinnon ja ravintoaineiden imeytymisen, liikunnan sekä palautumisen.

Intohimoni ravintoa ja ihmisen fysiologiaa kohtaan on vienyt minut luennoimaan ja kouluttamaan muita näillä osa-alueilla. Tapaani valmentaa voikin sanoa opettavaiseksi, sillä pyrin aina opettamaan asiakkailleni hyvinvoinnin ja treenin eri osa-alueet, jotta asiakas voi jatkossa itse olla oman kehonsa asiantuntija.

Monipuolinen koulutustaustani ansiosta omaan laajan tietotaidon ravinnosta ja liikunnasta. Ravinnon suhteen filosofiani on, että kaikille ei sovi yksinkertaisesti yksi ja sama malli ruokailla, ruokavalioiden maailmassa on paljon enemmänkin värejä, kuin pelkästään valkoinen ja musta.

Maksutapana minulle toimii myös epassi, smartum, edenred ja muut liikuntaedut.

Koulutus: Personal Trainer (2017), Biologian FM (2016), Urheiluhieroja (2020), Ravintovalmentaja (2020).

Hinnasto – Personal trainer Atte Lindberg (ptattelindberg.com)

atte.lindberg@liikuntakeskusfun.fi

Atte haluaa kehittää taitojansa hyvinvointialan moniosaajaana


Anu Junnila

Hei! Olen liikunta- ja terveydenhoitoalan ammattilainen, erikoistunut kestävyysharjoitteluun ja lihashuoltoon. Valmentajana olen työskennellyt vuodesta 2005 saakka.

Liikuntakeskus FUN.lla toimin yksilö valmentajana ja pienryhmävalmennusten parissa. Myös duo-valmennukset kaverin tai puolison kanssa valmennuksessani onnistuu, mikäli Teillä on samanlainen lähtötaso sekä tavoitteet.
Miksi olisin juuri Sinulle sopiva valmentaja?
Näkemystä ja kokemusta löytyy sekä aloittelevan kuntoliikkujan, että urheilijoiden valmennuksesta pian 20 vuoden ajalta. Osaan viedä valmennuksen aina valmennettavan tarpeita ja tavoitteita vastaavalle tasolle. Äitinä ja pitkän yrittäjäuran omaavana ymmärrän myös arjen realiteetit. Yli 30 vuotta kestäneestä urheilu-urasta kestävyyslajeissa on karttunut laaja-alainen osaaminen, josta pystyn ammentamaan osaamista myös kuntoilijoiden valmennukseen. Erikoisosaamis aluettani ovat monipuolisen kestävyysharjoittelun lisäksi, kuntouttava harjoittelu ja kehonhuolto.
Koostetaan yhdessä valmennuskokonaisuus Sinun tarpeitasi ja tavoitteitasi tukevaksi, kysy rohkeasti lisää!
Koulutus:

  • Lisensioitu Personal trainer (Trainer4You)
  • Koulutettu hieroja (OAKK)
  • Ravintovalmentaja (Trainer4You)
  • Maastohiihtovalmentaja (SHL)
  • Uimaopettaja (SUL)
  • NLPT Coach (True Hearts)
  • LAT Liikunnan ammattitutkinto (Vuokatin urheiluopisto)
  • Lisäksi useita liikunta -ja hyvinvointialan täydennyskoulutuksia.

Omat urheilu meriitit:
Ampumahiihdosta ja ampuma juoksusta useita ikäsarjojen suomenmestaruus mitaleita. Maastohiihdosta ikäsarjojen SM -mitali viestistä.
Triathlonissa ikäsarjojen SM -pronssia perusmatkalla 2014 (N30-34) sekä täysmatkalla 2022 (N40-44), neljä triathlonin täysmatkaa sekä useita puolimatkoja. Ironman 70.3 world championship finisher 2023.
Seikkailu-urheilusta Passion Adventuren riveissä useita hyviä kisasijoituksia.
Maksutapana valmennuksissa toimii myös kaikki liikuntaedut.


Minuun voit olla yhteydessä:

Puh. 040 59 39 330/ anu(at)huippumoodi.fi


Kerro mitä tarvitset, me toteutamme sen yhdessä! Valitse Personal trainerin kanssa Sinulle sopiva valmennus.

Lue lisää